Zo kan je ons helpen

Wat we bij StadsAkkers doen kunnen we niet alleen. Zo simpel is het. We zijn daarom voortdurend op zoek naar hulp. Om de lekkerste groente en fruit te telen, maar vooral om de beste plek voor onze medewerkers te zijn. Daar kunnen we nieuwe materialen, extra handen, kennis en financiële steun goed bij gebruiken.

Dit is wat jij kan doen

Word vrijwilliger

Als vrijwilliger bepaal je zelf wat je doet. Help je graag in de winkel of zit je liever met je handen in de aarde? Het kan allemaal. Werk mee op de akkers en draag bij aan een fijne werkplek voor onze medewerkers.

Meld mij aan

Steun onze projecten

Bij StadsAkkers lopen verschillende projecten. Van het aanleggen van kruidentuinen tot het planten van een meidoornhaag of het aanleggen van een straatje. Of steun ons financieel en help mee bij onze evenementen. Leuk als teambuilding met je werknemers, maar ook om je bedrijf te koppelen aan een goed doel.

Koop onze biologische producten

Alle groenten, fruit en kruiden van onze akkers verkopen we via onze winkel en webshop. Stuk voor stuk biologische en onbespoten producten. En dat proef je. Daarmee steun je ook direct StadsAkkers.

Bekijk onze producten

Je vindt ons ook op Lekkerder bij de Boer !