Posted on

Paksoi in Sesamolie met gestoomde Red Snapper

Nodig:

  • 1 Grote Paksoi of 2 kleine – gewassen en in grote stukken gesneden
  • 2 Red Snapper filets
  • 5 teentjes knoflook – gepeld en in plakjes gesneden
  • 2 Rode pepers – zaad verwijderd en in dunne cirkeltjes gesneden
  • Sesamolie
  • Kruidenmengsel van Sambal Oelek, Laos, Ketjap Manis

Bereid de vis op je eigen manier – stomen is heel lekker met Red Snapper

Bereiding van de Paksoi

  • Roerbak de Paksoi in de wok in een scheutje sesamolie
  • Voeg als het bijna goed is het kruidenmengsel toe en roerbak nog een paar minuten mee
  • Bak ondertussen de knoflook en de pepers in een steelpannetje tot de knoflookplakjes goudbruin zijn
  • Serveer de Paksoi bij de vis of bij een ander gerecht
  • Strooi de knoflook over het gerecht