Koolrabi / courgettes/aardappel patatjes met tomatendip

Bereidingswijze

  • Kook de koolrabi 10 minuten totdat ze makkelijk te snijden zijn
  • Snij de aardappelen /koolrabi/courgettes in repen. { patatjes}
  • Snij de uien klein
  • Snij de tomaten in blokjes
  • Pers 2 tenen knoflook uit
  • Snij de kruiden klein
  • Doe in de hapjes pan de uien en knoflook en laat kort fruiten
  • Doe de blokjes tomaat erdoor en laat dit geheel 10 minuten op laag vuur smoren.
  • Doe in een koekenpan een flinke scheut olijfolie of zonnebloemolie.
  • Doe daarin een beetje van de patatjes en bak dit bruin en gaar.
  • Als de tomaten mengsel voldoende gesmoord is voeg je de kruiden toe.
  • Laat dit geheel nog 5 minuten smoren zodat de smaak van de kruiden in de tomatenmengsel trekt.