Hal­lou­mi met ore­ga­no en li­moen

 

Bereiding:

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Grillplaat invetten met 1/2 eetlepel olie.
  • Halloumi in 6 gelijke plakjes snijden.
  • Shoarmabroodjes elk in 3 driehoekjes snijden.
  • In een koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en de brooddriehoekjes in ongeveer 3 tot 4 minuten lichtbruin en krokant bakken.
  • Af en toe keren.
  • Blaadjes oregano van takjes halen.
  • Blokjes kaas op de grillplaat onder de grill schuiven.
  • Kaas 1 tot 2 minuten roosteren, tot de kaas begint te smelten.
  • Kaas op de shoarmadriehoekjes leggen en bestrooien met oregano en paprikapoeder.
  • Limoen uitpersen en de shoarmadriehoekjes hier licht mee bedruppelen.
  • Direct serveren.

 

Borrelhapje.

Bron: Ah.nl