€
0.00
0 artikelen
Zoeken:
Naar webshop
Menu
Wat we doen
Zo kan je ons helpen
Nieuws
Agenda
Recepten
Webshop
Contact
Veelgestelde vragen
Ons bestuur
Jaarverslagen
Wat we doen
Zo kan je ons helpen
Nieuws
Agenda
Recepten
Webshop
Contact
Veelgestelde vragen
Ons bestuur
Jaarverslagen
Archief
Groenteschotel met Mihoen en Radicchio
Ingrediënten
Ingrediënten
Radicchio
Verse knoflook
Gele Courgette
Groene Courgette
Peterselie
Sjalotjes
Basilicum
Tijm
Oregano
Peper /zout
Olijfolie
Mihoen
Bouillonblokje
Bereidingswijze:
Snij de Radicchio in de lengte door en snij de harde kern er uit.
Maak de Radicchio bladen goed schoon en laat ze uitlekken in een vergiet.
Snij de gele en groene Courgettes in blokjes.
Pel de sjalotjes en halveer dezen
Halveer de kleine tomaatjes
Snij de peterselie klei
Doe een scheutje olijfolie in een pan en fruit de sjalotjes samen met zout en peper, de peterselie, basilicum en de tijm en oregano.
Zet een pan met ruim water op en doe daar een bouillonblokje in .
Doe nu de Courgettes en de tomaatjes bij de sjalotjes en kruiden.
Laat dit op lage stand sudderen totdat de courgettes gaar zijn.
Als het water kookt kan de Mihoen erin en laat 3 minuten doorkoken.
Giet de Mihoen af en spoel het met koud water af.
Sprenkel er wat olijfolie over zodat het niet gaat plakken.
Pak een koekenpan en doe er een scheutje olijfolie in.
Bak de blaadjes Radicchio . Schep het steeds om. Ongeveer 5 minuten.
Leg de Mihoen op een bord en serveer er het mengsel met Courgettes naast.
Leg er de Radicchio erbij .
Recept toevoegen:
Heb je zelf een fantastisch recept met onze producten.
Recept toevoegen
Wij zijn gesloten.
×