Bokkenpootjestaart met fruit van de akkers

Bereidingswijze

  • Snij de cake in plakken.
  • Bedek de bodem van de springvorm met de plakken cake.
  • Druk de cake goed plat
  • Mix het slagroom met 2 zakjes klopfix goed stevig
  • Maak het fruit schoon en laat het goed uitlekken.
  • Snij de aardbeien , frambozen en bramen in stukjes.
  • Snij van in pak de bokkenpootjes verticaal door.
  • Doe steeds 1 helft langs de rand van de springvorm net zolang tot de rand helemaal bedekt is.
  • Breek de andere bokkenpootjes in stukken.
  • Doe een laag slagroom op de plakken cake in de spring vorm.
  • Leg nu een laagje fruit erop
  • Leg daarbovenop een laagje van de gebroken bokkenpootjes.
  • Doe nu weer een laag slagroom erop.
  • Daarna weer het fruit en de gebroken bokkenpootjes.
  • Ga zo door totdat de springvorm vol is en de bokkenpootjes aan de kant nog net zichtbaar zijn.
  • Sluit af met wat fruit en gebroken bokkenpootjes.
  • Laat het geheel minimaal 2 uur in de koelkast staan.
  • Maak de springvorm voorzichtig los en verwijder het voorzichtig.
  • Versier de taart naar wens.