Gepost op

Wij zoeken vrijwilligers om te ondersteunen bij de verkoop!

Wij zoeken vrijwilligers. Dat doen we eigenlijk altijd en ook nu hebben we mensen nodig om te helpen met het werk op de akker en om te ondersteunen bij onze activiteiten en marktjes. Maar we zoeken op dit moment ook een of twee heel specifieke vrijwilligers. We zoeken namelijk mensen, die iets hebben met verkoop. Mensen, die verstand hebben van verkoop, mensen die weten hoe ze een goed product aan de man moeten brengen, mensen met doorzettingsvermogen. Dus ja… misschien zoeken we jou wel.

Als jij iets hebt met biologisch, duurzaam en lokaal… en als je dit ook graag aan anderen zou willen overbrengen …. en als je wat tijd over hebt … dan kun je ons zeker helpen. We proberen bij StadsAkkers om onze verkoop ook dit jaar nog weer verder uit te bouwen. We hebben al veel bereikt: we zijn SKAL-gecertificeerd en mogen onze groenten dus biologisch noemen. Veel mensen uit Apeldoorn kennen ons en weten ons te vinden, maar we willen meer. We zoeken iemand die ons daarbij kan helpen, die mogelijkheden onderzoekt en bekijkt wat wel en niet werkt en die ons kan helpen en adviseren om de verkoop op een hoger niveau te brengen.

Als jij ons hiermee zou willen helpen, of als je iemand kent, die dit misschien zou kunnen en willen, neem dan contact met ons op per mail: info@stadsakkers.nl of per telefoon: 06-46083374.

We zijn benieuwd!