Gepost op

StadsAkkers doet mee met de vrijwilligersproeverij op 20 september

Op woensdag 20 september organiseert Apeldoorn Pakt Aan een grote vrijwilligersproeverij bij Coda Markant. Het begint om 16.00 en duurt tot 20.00.

Op de vrijwilligersproeverij kunnen organisaties laten zien welke leuke vrijwilligersbanen er zijn in Apeldoorn.

StadsAkkers doet mee met een vierluik. Wij kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken voor op de akker. Maar ook zoeken we mensen, die kunnen helpen bij het organiseren van de verkoop van onze producten. Verder heeft ook het bestuur wat uitbreiding nodig en zoeken we nog mensen, die af en toe eens een dagje bij een kraam onze producten willen verkopen. Op de proeverij is bij de stand van StadsAkkers natuurlijk ook iets te proeven. Je kunt verschillende mensen van onze akker spreken en horen wat er allemaal te doen is bij StadsAkkers.

Bij ons vierluik staat ook een vijfde standje van de Stichting Tuinen van Zuidbroek. Ook zij zoeken vrijwilligers voor hun nieuw op te zetten project.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan kijken op de vrijwilligersproeverij op 20 september of kom gewoon langs bij StadsAkkers. Voor iedereen is bij ons iets te doen.

Meer weten? Kijk op de website van Apeldoorn Pakt Aan!