Gepost op

Festival Levenslustig was supergezellig!

Ons Festival op 18 juni was heel gezellig.

Er viel veel te genieten op ons Festival Levenslustig, dat dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd. Bijna iedereen was erbij betrokken en heeft meegeholpen om er een mooi festival van te maken. We hadden alles zo netjes mogelijk opgeruimd en de akkers zagen er piekfijn uit! Er waren leuke en bijzondere stands met aanbiedingen en er waren ook rondleidingen en activiteiten voor kinderen, live muziek en voor ouders met jongere kinderen de Family Obstacle Run.

Het  zonnige weer zorgde ervoor dat de vele bezoekers op de fiets kwamen. Het was warm, maar de bomen en partytenten gaven veel schaduwrijke plekjes.

Kok Gerwin Sanders van restaurant Twenty2 maakte lekkere hapjes van de superverse groenten van StadsAkkers en liet ieder hiervan proeven. In de Zomertent was het restaurant met o.a. ons StadsAkkers ‘broodje gezond’, echte, ouderwetse poffertjes en heerlijke vruchtentaarten, cakes en koek, allemaal zelf gebakken door leden van Soroptimistclub Apeldoorn en door de leerlingen van de Ambelt en het Edison College. Collage festival levenslustig