Geplaatst op

Zuidbroek Puur Natuur – Walter van Os exposeert op 2 juli

Expositie Zuidbroek Puur Natuur

Op Zaterdag 2 juli tijdens onze volgende open dag exposeert natuurfotograaf Walter van Os in de blokhut op de Stadsakkers. Hij gebruikt o.a. het gebied nabij Park Zuidbroek als werkterrein om als fotograaf de schoonheid en biodiversiteit in beeld te brengen.

Walter fotografeert vooral de dieren die er voorkomen. Ook vindt hij het belangrijk om de omwonende en geĂ¯nteresseerden te laten zien dat het park een belangrijke functie heeft als onderdeel van een natuurlijke ecologische verbindingszone.

Er is tijdens het bezoeken van de foto expositie de mogelijkheid om Walter hier vragen  over te stellen. Ook is er mogelijkheid om bijzondere art prints te kopen en daarmee StadsAkkers te steunen. Walter doneert namelijk de totale opbrengst van de fotoverkoop aan ons!

Grafisch werk wordt hierbij verzorgd door More Than Canvas (Mo-Ca). Dit is het gespecialiseerde bedrijf uit Apeldoorn, dat al sinds 2007 expertise heeft opgebouwd in Art Print Design. Ze hebben hun showroom aan de Watermanstraat op het bedrijventerrein van Zuidbroek.

Wij zien u graag tijdens de zomermarkt in de blokhut op het terrein van StadsAkkers.