Geplaatst op

Een zeer welkome donatie van Stichting Berghorst!

Dit jaar hebben we al weer drie grote donaties mogen ontvangen, waar we ontzettend blij mee zijn. We hebben zowel op ons kantoor als op het terrein wat achterstallig onderhoud. Hiervoor hebben we donaties aangevraagd bij de Rabobank en bij de Stichting Berghorst en beide aanvragen zijn toegekend.

Dit betekent dat we van de donatie van de Rabobank onze medewerkers konden voorzien van een nieuwe computer. Dit maakt het werk weer een stuk relaxter, aangezien de oude computers inmiddels al weer een jaar of zes dienst deden en dus wat trager waren geworden. Ook kunnen we voor dit geld nieuwe kasten aanschaffen, die helpen om ons kantoor wat beter in te richten. En als laatste twee nieuwe bureaustoelen.

Van Stichting Berghorst ontvingen we een toezegging voor €25000,- Voor dit geld kunnen we onder andere onze tien jaar oude kas weer voorzien van nieuw folie. Verder kunnen we de elektra vernieuwing en de oude sproeipunten vervangen, waardoor de beregening deze zomer waar een stuk makkelijker zal gaan.

Lions Apeldoorn hebben ons eind vorig jaar geholpen met €3500,- om de winkel nog verder in te richten en om de omgeving van de winkel op te knappen. Hier zijn we nu hard mee bezig, zodat alles weer mooi klaar staat als het nieuwe seizoen begint.