Geplaatst op

Officiële opening winkel door de Rotary

Vorige week zaterdag is onze winkel officieel geopend door de Rotary. Het bord met de nieuwe naam van het winkeltje werd opgehangen aan de buitenkant. Onze winkel heet ’t Akkertje. De Rotary Zuid uit Apeldoorn heeft de inrichting van de winkel gefinancierd. Dankzij de Rotary hebben wij nu een mooie stellingkast met groene kratjes, waarin onze groenten goed uitkomen. Verder hebben we een krijtbord voor de actuele prijzen en aanbiedingen. Achterin de winkel staat een mooie koelvitrine, waarin we de zelfgemaakte jam en andere producten kunnen bewaren. Onze kassa met weegschaal werkt nu ook goed. Al onze medewerkers weten hoe de kassa werkt en hoeven nu zelf niet meer te rekenen bij het afwegen.

De Rotary heeft het meeste werk gedaan, maar ook Wolfswinkel uit Hoenderloo heeft een mooie bijdrage geleverd door de overkapping van de ombouw aan te leggen en schilderbedrijf Ahoud uit Elst was leverancier van de verf en verdere benodigdheden om de winkel op te knappen. Onze eigen technische mensen hebben ook geholpen evenals onze ICT-man. Dit alles in goede en gezellige samenwerking met de andere vrijwilligers van StadsAkkers.

Kortom een mooie winkel die nu geopend is van dinsdag tot en met vrijdag. Op vrijdagmiddag zijn we nog gesloten, maar dit gaat binnenkort weer veranderen.

Samen1 – de regionale zender heeft een mooi item gemaakt over de winkel. Je kunt dat hier bekijken.

Aflevering Samen1 – een nieuwe winkel voor StadsAkkers.