Geplaatst op

Najaarsmarkt 29 oktober 10.00 – 16.00

Voor de laatste keer dit jaar organiseren we een gezellige markt, waar van alles te zien en te doen is. Nog steeds is er volop te koop in ons winkeltje. We hebben natuurlijk pompoenen, maar ook fruit, verschillende soorten kolen, courgettes, aardappels, uien en onze eigengemaakte jam.

In ons restaurant serveren we weer lekkere wafels bij de koffie of de thee. Daarna kun je genieten van een lekker soepje. Zodat je met een gevulde maag eens rustig rond kunt kijken op de akkers en bij de kramen.

Want het wordt gezellig druk nog deze keer met De WildAkker, het Blauwe Huisje, Paula’s sieraden, Annemiekes kalebassen, Bertina en Made by Sunny. Ook Alpenstyle is nog een keer van de partij.

Voor de kinderen hebben we een speciale Halloween-Herfst-activiteitenkaart in de aanbieding. Voor 2 euro mag je vijf activiteiten doen en als je kaart vol is krijg je een leuk prijsje. En je kunt natuurlijk ook lekker komen knutselen bij Lucienne. Als je zin hebt kun je je natuurlijk ook nog verkleden!

Halloween-Herfst-activiteitenkaart met: knutselen bij Lucienne, een speurtocht over de akker, marshmallows roosteren, schminken (alleen ’s middags) en een klein cadeautje uitzoeken.

Zelf rondkijken en misschien nog bloemen plukken kan altijd, maar ook deze keer lopen er weer verschillende medewerkers van ons rond om je rond te leiden en uitleg te geven.