Geplaatst op

Met StadsAkkers naar de film !

Op donderdag 18 juli bezochten we met 23 medewerkers van StadsAkkers de bioscoop. Bij Gigant draaide namelijk de film: The Biggest Little Farm. Een film over een biologische kwekerij en boerderij in Californië. Wij hebben bij StadsAkkers 3 hectare, die we al nauwelijks de baas kunnen. Daar gaat het over 81 hectare, onder andere bedreigd door slakken, spreeuwenzwermen, coyotes en hamsters. Maar ook door droogte (herkenbaar), aardverschuivingen en zelfs bosbranden.

In de film zie je hoe in de loop der jaren met tegenslag, maar ook met toevallige ontdekkingen, toegewerkt wordt naar een ecologisch evenwicht. Een mooie indrukwekkende film vonden wij allemaal. En we waren blij, dat we zelf niet 81 hectares moeten bewerken. Want ook wij proberen toe te werken naar een biologisch en ecologisch evenwicht voor zover dat mogelijk is met onze producten en mogelijkheden.

Dankzij Gigant konden we met korting de film bekijken. We waren heel blij met deze mogelijkheid en hopen in de toekomst nog iets terug te kunnen doen.