Geplaatst op

Kom opbloeien op 29 juni!

Nog even geduld. Wij zijn de hele winter al hard aan het werk. Nog even en iedereen kan weer komen kijken en genieten.

We gaan dit seizoen bij StadsAkkers vier keer een gezellige open dag met een klein marktje organiseren. De eerste keer is op zaterdag 29 juni. Dan is de zomer net begonnen, dus organiseren we de zomermarkt. Op deze dag is het thema: Eigenmaak!

De volgende markt is op zaterdag 31 augustus. Dan is het thema duurzaam! We doen bij StadsAkkers ons best om duurzaam te werken. Dit lukt nog niet altijd, afval scheiden is af en toe al een probleem. Maar we proberen het wel. Op deze markt dus aandacht voor onze biologische producten. Zero Waste zal ook van de partij zijn.

Op 26 oktober is onze jaarlijkse Halloween-light markt. De herfst is dan begonnen. Niet iedereen heeft iets met Halloween, maar er zijn altijd pompoenen bij ons. Voor kinderen is deze markt heel leuk, omdat zij allerlei activiteiten kunnen doen, waarmee ze een diploma kunnen verdienen.

En … als extraatje organiseren we op 7 december de eerste echte StadsAkkers-kerstmarkt! Met veel eigen kramen waar je leuke kerstcadeautjes kunt kopen.

We hopen jullie te zien op één of meer van onze marktjes. Of eerder al in de winkel of op de akker.