Geplaatst op

Gezocht: verkoopmedewerkers (vrijwillig)

Annie, 73 jaar, is vrijwilliger bij de StadsAkkers en neemt twee ochtenden per week het winkeltje onder haar hoede. 
 
De StadsAkkers zoekt verkoopmedewerkers. Welke vrijwilligers zoeken jullie?
Wij hebben onze handen vol! We zoeken medewerkers die enthousiast zijn over de StadsAkkers. Het winkeltje is je werkplek, dus iemand die het leuk vindt om de kraam zo mooi mogelijk uit te stallen is fijn. Maar je moet het vooral heel leuk vinden om met mensen om te gaan!

Wat zijn je werkzaamheden?
Ik ben hier zes jaar geleden via via terecht komen en ben er 2 ochtenden per week. Ik heb alles wel gedaan, schoffelen, planten, oogsten. Ik weet wat er op het land staat en dat vind ik voor het winkeltje ook heel belangrijk. Eerder was het alleen een kraampje en ik begon het steeds leuker te vinden en nu is het echt mijn dingetje! Het verkopen van onze groente en fruit en het contact met klanten, ik vind het heel leuk.

Hoe ziet je dag eruit?
’s Ochtends doen we eerst een kop koffie samen en rond half 9 maak ik de kraam klaar. Ik vraag wat erbij kan of ga zelf kijken in de kas. Ik rommel wat aan en blijf lekker bezig.

Welk stuk groente of fruit kan jij niet laten liggen als het in het winkeltje ligt?
Bieten! Die neem ik altijd mee. Ze zijn heerlijk. Gewoon koken, azijn, uitjes erbij.. genieten!

Wat is er zo bijzonder aan de StadsAkkers?
Ik ben heel graag buiten en vind het leuk om met verschillende mensen te werken. Zoals ik, die gepensioneerd zijn en niet achter de geraniums willen zitten. Maar er werken ook mensen met een beperking. Er is veel contact onderling, je weet de sores van mensen en als ze iets leuks mee maken. Het is echt een grote familie!

Lees de vacature voor meer informatie. Twijfel niet en kom gezellig langs!
Mail Norbert via norbertkeizer@stadsakkers.nl of bel 06 4608 3374.