Geplaatst op

Festival Levenslustig op 15 juni

Zaterdag 15 juni vieren wij weer ons Festival Levenslustig. Een feest voor het oog, tongstrelende gerechten in het restaurant, leuke marktkramen met allerlei lekkere en mooie producten, live muziek van Apeldoornse artiesten. Van alles te doen voor jong en oud!

Voor de kinderen: de bungeetrampoline, broodjes bakken met de scouting, clown Spekkie, een kleine kinderboerderij en een gezellige knutseltafel voor de kleintjes.

In het restaurant: lekkere broodjes, smoothies van onze eigen aardbeien en schapenmelk van de WolleSik, boterkoek van het Gentiaan College en rabarbertaart met rabarber van de StadsAkkers, gemaakt op het Edison College.

Diverse marktkramen zoals: het Kaaslokaal, de WildAkker, onze eigen groentenkraam, de Veluwse Worstenkraam, Studio Keshi, Hannies Waldorfpoppen, Klevodoe met de beroemde schorten, Caatjes lekkernijen, Petra’s theekraam en nog veel meer….

Rondleidingen met uitleg op de akker, in de kas, naar de tuinen van Zuidbroek en naar het Park Zuidbroek.

Live muziek met Mundanos, Ben Verhoeven en RoyCe!

Kom als je kunt op de fiets of wandelend. Kom je met de auto parkeer dan bij het vijvercentrum en neem de Shuttlebus vandaar naar ons terrein.