Geplaatst op

De blokhut is geplaatst

Veel bezoekers hebben hem al kunnen bewonderen, want in de week voor ons Festival is de blokhut geplaatst! De mannen van de Blokhutwinkel hebben hun best gedaan om, ondanks de regen, de blokhut in korte tijd neer te zetten. In een week stond hij er. En wat is ie mooi!

We zijn hard bezig met schilderen, isoleren, aanleggen van de leidingen om hem vervolgens te kunnen inrichten met een mooie vloer en verlichting en met een keuken en ander meubilair, zodat hij in gebruik genomen kan worden zodra de vergunning echt helemaal rond is.

Want binnen komt dan onze hygiënische keuken met allerlei mogelijkheden om bijvoorbeeld jam te maken, chutneys en soepen en om kookworkshops te gaan geven met onze producten. Wij hebben er heel veel zin in om de blokhut in gebruik te gaan nemen.

Vanaf dat moment hebben we weer wat meer ruimte voor onze deelnemers en voor onze activiteiten. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gewoon langs. Je kunt in ieder geval kijken hoe het eruit ziet en door de ramen naar binnen gluren. We houden je op de hoogte over de echte opening en over de officiële opening die ook dit jaar nog gaat plaatsvinden.