Geplaatst op

Bezoek Partij voor de Dieren op 1 september

Dinsdagmiddag 1 september hadden wij de lokale afdeling van de Partij voor de Dieren op bezoek. Zij hadden hun bijeenkomst Plan B in actie bedacht op onze mooie locatie. Zoals te lezen is op hun website waren ze zeer tevreden.

“Helaas kon vanwege corona ons 10 jarig jubileumfeestje bij Stadsakkers geen doorgang vinden maar juist door corona vond onze bijeenkomst Plan B in de Praktijk wel plaats bij Stadsakkers en dat was alsnog een feestje. Van Marijke en Klaas van Stadsakkers krijgen we allereerst een uitgebreide rondleiding over het terrein. Een prachtige plek aan de rand van Apeldoorn waar sinds 2013 biologisch wordt getuinierd door vrijwilligers. “Een leuke plek waar het leuk werken is met leuke mensen”, zoals Klaas het even later verwoord in zijn welkom aan ons. Adri en zijn team van Stadsakkers hebben een heerlijke maaltijd voor ons bereid. Courgettesoep, plantaardig belegde broodjes, een heerlijk sapje en een bakje vers fruit, alles bereid met groente en fruit uit eigen tuin. We laten het ons heerlijk smaken.

Dit kunnen wij alleen maar beamen. Het was een fijne middag, mooi weer, Vegan soep en broodjes, een schaaltje vers fruit van de akker en een mooie wandeling over de akker, waarna de groep buiten op het terras kon vergaderen. Na afloop konden zij nog terecht in de winkel. Daar werd goed gebruik van gemaakt.

Kortom: een geslaagde avond voor de Partij voor de Dieren, maar zeker ook voor ons.