Geplaatst op

2021 wordt een mooi jaar!

Wij hebben er zin in dit jaar. Ondanks de coronamaatregelen zijn we 2020 goed doorgekomen. Het hele jaar waren we open voor onze deelnemers. We hebben het terrein opgeruimd en de winkel ingericht. De blokhut is op orde en de plannen voor de bouw van de kapschuur liggen klaar. Op het terrein zijn we bezig met de aanleg van houtsnipperpaden, waardoor alles er steeds mooier uit gaat zien. De bloemencirkel en de kruidencirkel worden opnieuw ingericht.

De winkel is nu dicht, maar we hopen in het voorjaar weer open te gaan met een vernieuwde, mooi ingerichte winkel achter onze kraam. Met de inrichting van de winkel beginnen we in februari.

In deze winkel gaan we natuurlijk onze eigen producten verkopen. Daarnaast ook de kaas van de WolleSik en honing van BijenPeter. Maar we willen ook graag uitbreiden en nog meer biologische producten gaan verkopen.

In de keuken van de blokhut gaan we onze eigen producten verwerken tot jam, chutney, pesto, soep, limonade, kruidenazijn, compote en nog veel meer. Ook deze producten ga je terugvinden in onze winkel. Leuk en lekker om zelf te eten, maar ook om cadeau te geven.

2021 wordt een mooi jaar. Wij hebben er zin in.